Sacred Spirit Week

Een week lang onderdompelen in de Liefde van de Spirituele wereld, om zo je heilige verbinding met je ziel en onze ongeziene vrienden te verdiepen en te versterken.

Er staat een prachtig programma klaar met 4 toegewijde docenten. Maar de echte Docent deze week zal de Leiding van de Spirituele wereld zijn.

Gaby Schrijvers neemt je met liefde mee naar jouw onderbewuste. De plaats waar je grootste kracht maar ook nog je grootste rem verborgen ligt. Door middel van hypnose sessies en trance reizen in een liefdevolle en veilige setting zal ze je toegang geven tot jouw eigen kern.

Nancy Szkudlarek zal je deze week alles leren over de Kabbalistische levensboom en hoe je via deze methode je gedragen en gesteund zal voelen door de energie van Spirit de Engelen en het Goddelijke.

Rosita Belkadi geeft deze week sessies in trancemediumschap, waarmee jouw verbinding met de Spirituele wereld wordt versterkt. je bouwt een diepe band op met je eigen spirit team.

Myrthe Bruinzeel zal je deze week voeden met een mix van mediumschap, rituelen en prayer.  Vanuit de verbinding met je ziel versterk je je band met de Spirituele wereld.

Praktische informatie

Wanneer: 18- 22 november 2024

Waar: klooster de Beukenhof, Biezenmortel

Investering

eenpersoonskamer met sanitair: 737 Euro obv volpension

tweepersoonskamer met sanitair: 647 Euro obv volpension

Meer over Gaby

Meer over Nancy

Meer over Myrthe

Meer over Rosita

Mediumschap is pure magie als je je durft over te geven aan de leiding van spirit

Als we naar binnen durfen keren en in stilte kunnen zijn, dan staat spirit nog meer op en blend met jou ziel als geen ander.

Durf jij stil te zijn? Jouw stilte is het feest van spirit. Daar waar zei leiding kunnen over nemen.

Wij geloven dat spirit ook in ons zit door ook dat te eren en te erkennen kunnen we de spirituele wereld nog beter dienen.

Leren zitten met jezelf, en spirit toe te laten in jouw heilige ruimte. Daar vind magie plaats, daar is het vuurwerk.