Nancy

Meer over mij

Wie ben ik – ja dat is altijd een dingetje om iets over jezelf te schrijven.

Ik ben getrouwd heb twee kinderen, hou van gezellig thuis zijn met de familie.
Ik ben gek op muziek en dansen, naar het theater gaan, gezellig met vrienden spelletjes avonden hebben.
Werk al 38 jaar als schoonheidsspecialiste, heb jaren gewerkt in de parfumerie een heb nu al een aantal jaar een schoonheidssalon aan huis.
Dit is een een notendop wie ik ben als Nancy de moeder, de vriendin en de echtgenoot.
Maar als Nancy het medium ben ik weer anders, ben ik heel gedisciplineerd in mijn overgave aan de spirituele wereld, waar de liefde voor spirit altijd voorop staat.
Ik hou intens van de stilte en ben gek op de magie van spirit, het onbegrensde in wat er allemaal mogelijk is vind ik geweldig.
Ik hou mij nu een tijd bezig met mediumschap en heb intensief allerlei cursussen en opleidingen gevolgd om mij zo goed mogelijk te ontwikkelen aan o.a : Het Levenscollege bij Laura & Diana, Trance bij Rosita Belkadi, Kabbalah bij Gila Gerzon, Angelologie bij Yvette visser.
Ik was onverzadigbaar, dit was iets in mijn leven waarvan ik wist, dit laat ik nooit meer los.
Nu, zoveel jaar later, voel ik me dankbaar dat ik opleidingen in mediumschap en trance mediumschap mag geven. Een fijne samenwerking heb met het Magazine Nel – een tijdschrift voor ouders die een kind hebben verloren.
Daarnaast organiseer ik met fantastische collega’s retraites waar je de verschillende disciplines van mediumschap kan ervaren, hier word je ondergedompeld in de power van liefde en zal dit jou, en jouw mediumschap een enorme boost geven.
Hoop je een keer te ontmoeten
 
Liefs Nancy

 

Je kunt me mailen.