Trance Mediumschap

Lessen

Opleiding Trance-Mediumschap

Wat is trance en hoe werkt het?

Trance mediumschap is een vorm van mediumschap, je kan zeggen een diepe vorm van een meditatieve staat. Deze andere staat begint met de Alfastaat waarin je gedachten steeds minder aanwezig zijn, je bewustzijn meer op de achtergrond gaat en het besef van het hier en nu minder is, de realiteit vervaagd en zo kom je steeds meer in de stilte. In die stilte kan je jouw spirit team ervaren en zullen zij met jou blenden en gaan samenwerken.
Dit zal altijd liefdevol zijn en precies gaan in wat jij op dat moment aan kan.
Het zitten voor de trance staat vergt veel oefening om je gedachten stil te krijgen en om jezelf steeds meer uit de weg te krijgen. Zo leer je meer om in de overgave te komen. Tijdens je ontwikkeling voor het zitten in de trance state zal zich het spreken kunnen gaan ontwikkelen. Zo kan na het blenden met je spirit team filosofie gedeeld worden, dit heet trance speaking. Er wordt dan gebruik gemaakt van jou stem zodat spirit via jou stem kan spreken. Vooraf aan dit magische moment zal geïnspireerd spreken zich eerst bij je gaan ontwikkelen. Of misschien ligt jou ontwikkeling wel bij trance healing of geïnspireerd schrijven.  
Om dit samen te doen met een groep is heel fijn om de energie op te bouwen en te versterken. Zo zal je tijdens de trance je nog meer bewust worden van de verschillen lagen van het bewustzijn, zal je meer de verruiming en verdieping van jezelf ervaren, dit is je hogere zelf. En meer één worden met jou begeleiders vanuit de spirituele wereld.
Wat leer je tijdens de opleiding:
 • Zitten in de power
 • Blenden met spirit
 • De verschillen de lagen van bewustzijn
 • Geïnspireerd spreken / trance spreken
 • Trance healing
Een liefdevollere verbinden met je spirit team is er in mijn optiek niet. Je gevoeligheid voor de spirituele wereld zal versterken,  je “zeker weten” zal aangeraakt worden en je hart zal verwarmd worden door de onvoorwaardelijke liefde van spirit.

  De zondagen van de opleiding zijn:

  23juni-1sept- 6okt- 3nov- 19jan- 8dec- 16-feb- 23maart- 13apr- 18mei

  Locatie: Franse Kerkstraat, Voorburg

  Bedrag: 795,00 euro

  DEZE  JAAROPLEIDING IS AL VOL

  > Binnenkort komen de dagen in voor de nieuwe groep.